MARC OLLER: “ÉS MOLT INTERESSANT QUE HI HAGI DIVERSITAT DE VEUS”

El Marc Oller és un jove actor que va començar la seva carrera professional estudiant a l’escola Memory de Barcelona, on el van seleccionar pel grup musical dels SP3. Un cop acabada la seva participació al CLUB SUPER 3 va formar part de la companyia La Hydra, juntament amb l’actriu Elena Tarrats, on tots dos van participar a l’obra L’últim dia de febrer.

Més tard va estudiar a l’Institut of the Arts Barcelona (IAB), a Sitges, però també és va graduar amb diploma professional de la Nancy Tuñón-Jordi Oliver.

Marc Oller també ha treballat a Disney Land París i ha participat com part de l’equip tècnic i tramoia al Fantasma de l’Opera, a Londres, on ara està vivint. A més, li agrada escriure i ha fet moltes obres per Barcelona, com per exemple Requiem for Edward, Joc de sexes o Gènesi, una idea d’Europa.

Fins i tot tan ha sigut el director a Blanca i Radiant, Fairytale o Requiem for Edward com també ha participat al programa Polònia de TV3.

El Marc és un noi molt actiu. Espero amb ganes els seus nous treballs, que continuï igual i que no pari de fer coses noves. Des de que el vaig conèixer, cantant i ballant amb els SP3, no ha parat de moure’s. Així és el Marc Oller.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish