ELS DRETS NO FAN VACANCES

La setmana passada es va celebrar l’últim acte de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta de la Fundació Catalana Síndrome de Down. Concretament, la conferència de final de curs en la que van participar tan els membres de l’Assemblea, juntament amb els alumnes del curs de Drets Humans.

Primer de tot és va veure un vídeo de la gent del curs de formació d’adults llegint els nostres drets (fragments de la Declaració del Drets de les Persones amb Discapacitat de l’ONU). A continuació van llegir els drets els membres de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta.

Els membres que formen part de l’Assemblea són Montserrat Vilarrasa, Andy Trias, Clara Hervás, Liceth Cedeño, Noelia Cambronero, Ana Rodríguez i Irene Pérez. Cadascú va llegir un article a l’acte de final de curs.

Al final de tot els que fem el curs de Drets Humans també vàrem llegir un altre article d’aquests drets. Jo vaig llegir l’article 24 sobre l’educació.

Conferència online
Aquest any per causa del coronavirus, l’acte final de l’Assemblea es va fer online. Va ser una nova experiència. Fins ara cada any anàvem a una escola, però aquest curs no ha pogut ser.

El professor ha sigut Edgar Prat, amb el suport de la Lucila. Gràcies a tots dos hem pogut fer el curs de Drets Humans i ara caldrà agafar forces per la tornada. Nosaltres ara comencem les vacances, però convé recordar que els drets no fan vacances.

Redactora i presidenta de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta. És activista pels Drets Humans de les persones en situació de discapacitat intel·lectual. I també és vocal a l’IMPD de Barcelona (Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat). “ÈXIT21 pot servir a la societat per veure que hi ha moltes opinions i notícies diferents i això va bé per la gent de fora perquè vegin aquestes opinions diferents. Per a mi em serveix perquè aprenc coses i em sorprenc de coses que no sabia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *