TANCANT LA LLIGA AMB UNA MANETA

Va acabar la temporada per al Barça de Quique Setien i Mendizorroza va ser la seva última visita, on va acabar golejant a un Alabès que les veia venir per tot arreu amb un contundent 0-5.

L’equip blaugrana necessitava una sobredosi d’autoestima després d’haver-se quedat sense lliga el passat dijous davant l’Osasuna. Ansu Fati va obrir el marcador i se li van sumar Messi (amb el seu doblet), Suarez i Semedo.

A falta d’emoció al partit, els gols dels jugadors culers van donar una mica de vida, ja que tant Alabès com el conjunt de Setien no es jugaven res.

A per la Champions

Fent un balanç ràpid del que ha donat de si la temporada del Barça, certament l’obligada aturada pel coronavirus va perjudicar clarament en el joc.

Arribats a aquest punt el cop de carpeta és també obligatori. La Champions s’ha convertit ara en l’única prioritat. Ja hi haurà lloc per posar els fonaments de la remodelació de la plantilla.

L’última basa de Setién

Un dels punts calents a la banqueta del conjunt català és sens dubte la continuïtat de Quique Setien la propera campanya.

La Champions es presenta com la seva última basa. A dia d’avui s’estudien alguns noms per fer el canvi d’inquilí, i Xavi Hernandez sembla el millor col•locat.

Però fins llavors cal confiar en el tècnic càntabre al menys per veure on és capaç d’arribar. Aquest Barça té equip per alçar l’orelluda de la Champions i salvar la present temporada.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *