CURSOS DES DE LA DISTÀNCIA

Aquests dies de confiadament la Fundació Catalana Síndrome de Down ha realitzat videocursos per Zoom, com l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta.

Allà parlen sobre els drets que tenim les persones en situació de discapacitat per fer una vida independent i poder decidir sobre les nostres coses.

El professor que ho porta és Edgar Prat. El dijous a la tarda es fa el curs de drets humans i per passar a l’Assemblea s’ha d’haver fet abans aquest curs. Ara mateix jo ho estic seguint pel Zoom, l’aplicació de videotrucades.

Periodisme respectuós
A part del curs i de l’Assemblea, els dilluns a la tarda es treballa la revista Èxit 21. Jo col·laboro en aquesta revista fent articles i entrevistes. També hem redactat un llibre d’estil perquè tothom sàpiga com s’ha d’informar sobre les persones en situació de discapacitat.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *