SEGUEIX EL MALEFICI A BALAIDOS

El Barça de Quique Setien va arribar a Balaidos amb una sola idea al cap: acabar amb un malefici que els persegueix des de 2015 i així mantenir-se per davant en el pols amb els madridistes. Però no ha pogut ser. El Barça va treure un punt que els sap a poc amb un 2-2 al marcador.

Els blaugrana segueixen jugant amb foc fins i tot malgrat posar-se per davant en el marcador amb dos gols de Luis Suarez. Però només dues arribades locals de Simolov i Yago Aspas van ser suficients per signar el repartiment de punts. Amb aquest resultat, als cules se li complica la persecució pel títol de lliga.

El caçador caçat

A l’inici de la trobada es va veure a el millor Barça, el que va golejar el Mallorca, dominant durant bona part del primer temps. Però la cosa es complico en la segona meitat.

L’equip gallec es va animar i no van trigar a posar en dificultats a un Ter Stegen que encara que va salvar algunes intervencions no va poder evitar que la pilota entrés a la seva porteria en dues ocasions.

Sembla alarmant que els blaugrana hagin perdut més punts fora de Can Barça que dins del seu estadi. Els queda molt per millorar si volen aconseguir el seu objectiu just quan entren al revolt més difícil del que els queda per disputar.

Amb la lliga i Champions en joc

Dimarts que ve viurem alguna cosa més que un xoc de trens, ja arriba l’Atlètic del Cholo amb la finalitat d’aconseguir el bitllet a la Champions.

Per la seva banda, els blaugranes trauran tota la seva artilleria per tal de sanejar el camí cap al títol de Lliga.

S’espera un partit de màxima expectació ja que tant culers com matalassers es juguen molt en aquest final de temporada.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish