RAKITIC SÍ QUE TÉ PÓLVORA

El Barça de Quique Setién va rebre als lleons que dirigeix Gaizka Garitano amb l’única missió de recuperar el liderat de la lliga. Per a això era imprescindible guanyar. I el Barça va guanyar a l’Athletic de Bilbao amb un solitari gol de Rakitic. Per la seva banda, el Reial Madrid també va vèncer el seu partit contra el Reial Mallorca amb una nova polèmica arbitral.

Tot i aconseguir els tres punts, el conjunt culer està entrant en una dinàmica perillosa que pot posar en risc la consecució del títol de lliga.

Resulta preocupant que fins i tot jugant amb el trident (Messi, Suárez i Griezzmann) costi marcar un gol.

Un cop més, un providencial Ter Stegen ha tornat a salvar els mobles i encadena quatre partits amb la porteria a zero. L’aparició dels joves Ansu Fati i Riqui Puig a la segona meitat va retornar l’espurna als blaugrana.

Un salvador anomenat Rakitic
El Barça és una plantilla amb una artilleria pesada a la davantera que compta amb el trident a més de Braithwaite, Ansu Fati i el lesionat Dembelé. Però ha hagut de ser el croat Ivan Rakitic el que hagi tret les castanyes de foc davant un Bilbao necessitat de punts en la seva pugna per les places europees.

Una lliga per suar la samarreta
Sigui com sigui, els blaugrana han aconseguit la victòria havent de posar-se la granota de feina. En aquest final de temporada, hauran de suar la samarreta sovint si volen guanyar títols.

Pel que sembla, aquesta lliga es decidirà en l’última jornada. En aquesta carrera de fons no pot haver-hi més emoció. Agafin-se, que vénen emocions fortes.

*Text original en castellà

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish