Adú, una història real

El passat mes de gener es va estrenar la pel·lícula Adú, protagonitzada per Anna Castillo, que fa el paper principal, Lluís Tossar i Álvaro Cervantes.

És una història que passa a Camerun quan els protagonistes volen viatjar a Espanya però tenen molts problemes amb la Guardia Civil per entrar a territori espanyol, jo encara no l’he vist però té bona critica, m’agraden el treball anterior dels actors i diuen que fa bona pinta.

Actors coneguts

Com he dit abans surten molts actors coneguts com per exemple l’Anna Castillo que ha fet pel·lícules tan interessants com El Olivo o La llamada, o series com Doctor Mateo, Amar es para siempre, Estoy vivo o Paquita Salas, i de ben petita va sortir al Club Super 3 on feia duet amb el Roc.

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *