Adú, una història real

El passat mes de gener es va estrenar la pel·lícula Adú, protagonitzada per Anna Castillo, que fa el paper principal, Lluís Tossar i Álvaro Cervantes.

És una història que passa a Camerun quan els protagonistes volen viatjar a Espanya però tenen molts problemes amb la Guardia Civil per entrar a territori espanyol, jo encara no l’he vist però té bona critica, m’agraden el treball anterior dels actors i diuen que fa bona pinta.

Actors coneguts

Com he dit abans surten molts actors coneguts com per exemple l’Anna Castillo que ha fet pel·lícules tan interessants com El Olivo o La llamada, o series com Doctor Mateo, Amar es para siempre, Estoy vivo o Paquita Salas, i de ben petita va sortir al Club Super 3 on feia duet amb el Roc.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish