Un Barça tou perd el lideratge a Madrid

El Barça va perdre ahir contra el Reial Madrid per 2 a 0, amb gols de Vinicius i Mariano. Els blaugranes van jugar una gran primera meitat, però no van estar encertats de cara a porteria. Arthur i Griezzman van desaprofitar grans ocasions per marcar.

A la segona part, Messi va tenir una nova oportunitat, però Marcelo la va salvar providencialment.

 El debutant Braithwaite també va desaprofitar una altra gran ocasió. A la jugada següent, en un ràpid contraatac, Vinicius va marcar pels locals amb una mica de sort. El seu remat va rebotar en Piqué despistant a Ter Stegen.

En el afegit, Mariano, que acabava d’entrar substituint a Benzema, va marcar el gol de la sentència.

El Real Madrid va sortir amb més ganes a la segona part i va aconseguir el gol que necessitava per situar-se al capdavant de la Lliga amb un punt d’avantatge sobre el Barça i emportar-se el goal average.

Els blaugranes hauran de guanyar els seus partits i esperar que el Madrid punxi per tornar a encapçalar la classificació. Però com diu Quique Setién, l’entrenador culé, encara queda molt lliga.

Un partit gens clàssic

Els blaugranes portaven quatre anys seguits guanyant al Bernabéu, i sent un gran dominador a la casa dels blancs. Aquesta derrota trenca una ratxa victoriosa amb grans exhibicions de joc i resultat del Barça.

Ara, però, queden trenta–sis punts per jugar i pot passar de tot perquè tan Barça com Madrid estan sent molt irregulars aquesta temporada.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish