BALLS A LA NIT

Ballarem a la llum de la lluna tota blanca de neu. 

La mirarem però no somriurem.

El cor de l’ombra és massa tènue

I la foscor és com un dibuix negre.

Dansarem sense fer res.

Potser ens agafarem en cintures d’homes perfectes.

Això sí, ballarem sota les estrelles. 

+ info | + posts

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *