Els Blaus, un centenari molt emotiu

Aquesta setmana el Centre Excursionista els Blaus de Sarrià ha celebrat el seu centenari (1920-2020). L’entitat ho va celebrar al teatre de Sarrià amb un acte que va reunir a molta gent vinculada amb el Centre.

La presentació va anar a càrrec de Pere Pons, actor amateur del grup de teatre La Bambolina Negra de Sarrià. El president de l’entitat excursionista, Albert Arbós, va dirigir unes paraules als assistents.  A continuació va intervenir Jacint Noya, el primer soci de l’entitat; i també el soci número dos cents de l’entitat, en Miquel Morera.

Per tancar l’acte, Arbós va dirigir unes paraules i es van projectar unes imatges per recordar els actes més importants. En acabar, els assistents van gaudir d’un pica-pica.

Un any amb moltes activitats

Per celebrar el centenari, l’entitat dels Blaus ha organitzat una sèrie d’actes com per exemple la renovació de la flama que es farà a Montserrat, la caminada popular de Festa Major a l’octubre, que serà l’edició número trenta, i també organitzarà l’excursió dels pessebres que cada any es fa en un lloc diferent.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish