Un nou Barça en construcció

El Barça va guanyar al Granada en el Camp Nou per 1 a 0 en l’estrena de l’entrenador Quique Setién.  Els jugadors blaugranes van dominar tot el partit i es va observar una millora en el joc, sobretot en el tema de la possessió, i també una nova aposta per la cantera, amb el debut a la segona part de Riqui Puig.

El Granada només va tenir una ocasió de gol, però molt clara, que va acabar amb la pilota al pal. El Barça, que dominava el joc, va espavilar i va marcar el gol amb una recuperació de Riqui Puig i una passada del xilè Arturo Vidal a Messi, que va deixar plantat al porter rival.

Amb l’arribada de Setién, l’equip vol millorar el joc col·lectiu. En acabar el partit el mateix entrenador va dir que havien coses que li havien agradat. Ara s’haurà de veure si la millora de joc i l’aposta per la cantera  tenen continuïtat.

Pròxims compromisos

La propera cita serà aquest mateix dimecres en partit de Copa contra l’Eivissa. La novetat d’aquesta Copa serà jugar les eliminatòries fins a les semifinals a un sol partit. El proper dissabte, de nou a la lliga, el Barça jugarà a Mestalla contra el València.

Serà una setmana decisiva on pot passar de tot que servirà per veure fins on pot arribar l’equip blaugrana. Haurem d’esperar per veure com funcionen els canvis.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish