COMENÇAMENT D’UNA ETAPA

Aquest gener vaig començar a participar en Exit 21. Es un projecte que m’ha agrada molt i on fem noticies de tota mena, tan noticies d’esports, de cultura com  històries de Barcelona o poesies. Durant aquests set mesos que porto col·laborant amb la revista digital he après moltes coses, com per exemple com és fa una noticia o com fer els guions i els subtítols. La gent que hi participa és molta maca i simpàtica, preparats per fer entrevistes. Segur que al setembre tornarem amb les piles carregades i moltes ganes d’aportar articles i el que faci falta.

Vaig fer un curs de ràdio

Vaig entrar a Exit 21 gràcies al curs que vaig fer d’auxiliar de ràdio, amb el Francesc Ponsa. Ell en va convidar a provar-ho i d’enseguida en va agradar molt. Segurament al setembre faré les pràctiques a la radio flaixbac, al vermut de Llúcia Ferrer.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish