Un trimestre d’entrevistes

De gener al juny, 4 entrevistes als mitjans de comunicació.

Soc Vocal per la discapacitat intel·lectual al Consell Rector de l’Institut Municipal de persones amb discapacitat, on represento totes les persones amb discapacitat intel·lectual.

Això em dona molta feina perque vaig a fer entrevistes per conscienciar als mitjans de comunicació sobre el que faig com a Vocal i el que fem a l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta.

El 29 de gener pel programa La Familia Barris de Beteve, on ja vaig fer un article (https://exit21.org/2019/02/la-veu-de-la-discapacitat-intel%C2%B7lectual-en-antena/) i ens van visitar a l’Assemblea

El 25 de Febrer per la revista HUFFPOT, sobre el dret de vot, amb Lluc i Clara. (https://www.huffingtonpost.es/2019/03/01/28-a-las-primeras-elecciones-en-las-que-podran-votar-las-personas-con-discapacidad-por-fin-podre-decir-la-mia_a_23681860/)

28 de abril a les Noticies de Beteve, sobre les primeres votacions on van poder participar totes les persones amb discapacitat intel·lectual (https://www.huffingtonpost.es/2019/03/01/28-a-las-primeras-elecciones-en-las-que-podran-votar-las-personas-con-discapacidad-por-fin-podre-decir-la-mia_a_23681860/)

Per útlim el 19 de juny 2019 a RAC 1, sobre la meva experiencia a la ONU.

(https://www.huffingtonpost.es/2019/03/01/28-a-las-primeras-elecciones-en-las-que-podran-votar-las-personas-con-discapacidad-por-fin-podre-decir-la-mia_a_23681860/)

Espero que el que queda d’any i el curs que ve segueixi tenint feina i em facin més entrevistes i en pugui yo també fer amb Exit21.

Ara toca vacances. Fins setembre!!

Redactora i presidenta de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta. És activista pels Drets Humans de les persones en situació de discapacitat intel·lectual. I també és vocal a l’IMPD de Barcelona (Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat). “ÈXIT21 pot servir a la societat per veure que hi ha moltes opinions i notícies diferents i això va bé per la gent de fora perquè vegin aquestes opinions diferents. Per a mi em serveix perquè aprenc coses i em sorprenc de coses que no sabia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *