UNA OBRA PER PENSAR

L’altre dia vaig anar al Teatre Grec de Barcelona per veure “Jerusalem”. L’obra anava de un senyor que preferia viure al bosc, a les afores i lluny de la gent de la ciutat, nomes amb la companyia dels seus fills i filles. L’home, i protagonista, vivia en el seu propi mon màgic, ple d’energia, sense pagar impostos a l’hora que els seus fills feien grans festes al pati de casa. Aquest senyor, representat per Pere Arquillué, feia la seva vida fins que un dia un àngel, l’Elena Tarrats que li cantava cançons en grec, li va oferir una ajuda que tampoc va voler. Finalment l’home es queda sol, sense cap ajuda.

L’obra s’inspira en un himne compost per Hubert Parry, i el primer cop que es va representar  va ser a Londres l’any 2009. Encara que Josep Maria Pou va ser qui la va descobrir, el director de la versió catalana és Julio Manrique.

Jerusalem és va poder veure al Grec tres dies seguits, però properament tornarà al teatre Romea de Barcelona, del 14 de novembre fins al 6 de gener de l’any 2020.

Actors televisius

El personatge principal de l’obra el Pere Arquillué ha sortit a la sèrie de la Riera a Tv3, l’Elena Tarrats a Ventdelplà, l’Adrian Grosser a Merli i la Clara de Ramon en Kubala, Moreno y Manchón, tota aquesta colla d’artistes tenen un gran currículum i de ben segur trobaran més coses de teatre o televisió.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish