Un acte molt familiar

Aquest any, vaig poder participar a l’acte de famílies de la Fundació que va tenir lloc a l’espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

L’acte de famílies consisteix en una taula rodona a la qual hi participen persones de la fundació i una persona famosa. Aquest any vam ser el Martí Saura, l’Eduardo Batós, la Mariona Garcia, el Jordi Riu, i jo mateix, al costat d’un presentador famós, el Llucià Ferrer, que treballa per a TV3, Barça TV i per Ràdio Flaixbac, al vermut de Llucià Ferrer.

En el meu cas vaig parlar dels cursos que he fet i estic fent a la universitat, el dels museus i el curs de ràdio i de serveis. També em va preguntar sobre la colla gegantera de Sarrià, de la qual formo part, sobre el tabata, activitat que faig a la piscina, o sobre el curs dels Drets Humans que vaig començar al gener.

La resta de companys de taula també van tenir l’oportunitat d’expressar-se. El Martí Saura, del Servei de Seguiment en l’Etapa Escolar, va parlar sobre el Barça, el seu equip de rugbi i sobre el seu grup d’oci.

L’Eduardo Batós, de la formació d’adults, va parlar sobre la música que escoltava i del curs que feia d’Aula de Formació d’Adults a la fundació.

La Mariona García sobre el grup d’oci dels caps de setmana, dels viatges d’estiu i també de la feina que té amb els seus pares a Badalona, una botiga on venen vermuts.

I en Jordi Riu va parlar sobre la vida independent i les seves noves vivències.

A banda d’això també va parlar sobre el llibre d’estil que hem fet des d’Èxit 21. És a dir, com s’ha d’informar i parlar de nosaltres, com persones en situació de discapacitat.

Abans de començar l’acte i prendre la paraula els cinc membres d’aquesta taula rodona, l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta va llegir els drets que tenim i hem de defensar les persones en situació de discapacitat intel·lectual.

Pròxims objectius

El presentador Llucià Ferrer em va dir que faria les pràctiques del curs d’Auxiliar de ràdio que vaig fer a la Universitat Pompeu Fabra al seu programa “El Vermut de Llucià Ferrer”, que fa els dissabtes el matí. Em fa molta il·lusió anar el seu programa i ajudar el que faci falta.

Espero poder tornar a repetir l’any que ve aquesta experiència tant bonica, tant com a participant com a assistent.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish