Un gran musical torna a Barcelona

L’altre dia, al teatre Condal de Barcelona, vaig veure el musical de Rent. L’obra és dels anys 90 i l’autor de la música és Jonathan Larson. Em va agradar molt, especialment el treball dels seus actors i actrius representant els somnis i els problemes de Mark Cohen, el personatge principal, i del seu amic Roger, cantant i guitarrista enfonsat per la mort de la seva ex parella  quan han de deixar el pis on conviuen perquè no poden pagar lloguer.

Mentre Mark somnia en convertir-se en director de cine, Roger coneix a Mimi, una ballarina que es convertirà en la seva gran esperança amorosa.

A l’història surten més personatges, com Benny,  propietari del pis i amic dels dos nois, qui també havia tingut una relació amorosa amb la Mimi; la Maureen, parella de la Joanne i que abans havia sortit amb el Mark; o el Collins, un professor d’informàtica, que s’enamora de l’Angel, music i drag queen amb prou forces com per donar suport als patiments de tot aquest grup de personatges.

L’obra em va agradar molt perquè et pots trobar en aquestes situacions difícils i superar-les al costat dels teus amics, tenir parella i després deixar-la o tornar amb la relació.

Gran repartiment

Com vaig dir en l’escrit anterior, al musical apareixen molts actors i actrius coneguts com l’Iñaki Mur, que sortia a Merlí; Nil Bofill que era membre del grup musical SP3; o Júlia Bonjoch, del musical Petit Príncep.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish