Una tarda amb l’Andy a la Fundació Finestrelles

El dijous 30 de maig, vaig anar a la taula rodona de l’Andy Trias en el marc de la jornada de portes obertes de la Fundació Finestrelles. Allà l’Andy va parlar sobre el seu llibre Memòries i reflexions, Ignorant la SD, però també sobre l’autonomia, la seva experiència a l’escola, sobre la revista digital Èxit21 i sobre l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta.

L’Andy va aprofitar l’ocasió per explicar com els mitjans de comunicació parlen de la discapacitat i va parlar sobre el llibre d’estil d’Èxit21. El mitjans simplifiquen i fan el gran error de parlar de “discapacitats” i no diuen “persones en situació de discapacitat”, per exemple.

També va donar molta importància a la revista digital Èxit21, una eina molt important per nosaltres i una manera diferent d’explicar les noticies.

Un cop acabada la taula rodona, l’autor va signar exemplars del seu llibre amb molt d’èxit.    Després  el grup de dansa de Finestrelles va fer varis balls, amb concert de guitarra de Guillem Joan, amb la percussió de la Maria Angeles Trigueros. Per finalitzar va haver també un pica-pica.

L’Andy Trias va reivindicant els drets a tots els llocs on va, així les persones saben com s’han d’informar i parlar de nosaltres. Cada cop estem aconseguint més coses.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish