Doblet fraternal

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el gram premi de motociclisme de Catalunya a Montmeló on ha tornat a guanyar el cerverí Marc Márquez.

El tro de Cervera no ha tingut problemes per guanyar la cursa i continua líder del mundial de moto GP, ara ja amb trenta-set punts d’avantatge sobre el segon classificat, Andrea Dovizioso.

En aquesta cursa el fet més significatiu s’ha produït a la volta deu amb un accident just quan Márquez acabava de passar a Dovizioso i és situava líder de la cursa. Llavors, Lorenzo ha exagerat la frenada i ha fet caure a Dovizioso, Viñales i Rossi. A partir d’aquí el de Cervera ha tingut una carrera molt plàcida, rodant tot sol. Ni el segon ni el tercer classificat de la cursa, Quartararo i Petrucci, han pogut apropar-se.

Marc Márquez, però, feia cinc anys que no guanyava el Gran premi de Catalunya i en acabar la cursa estava molt content per haver guanyat a Montmeló, a casa.

Àlex Márquez també guanya

A moto 2 el seu germà Àlex també ha guanyat el Gran premi de Catalunya i amb aquesta, n’ha guanyat tres de consecutius. També ha aconseguit el liderat del seu mundial.

El de Cervera sortia a la sisena posició i ha hagut de superar Luthi, líder de la classificació.

Aquest cap de setmana els germans de Cervera han guanyat en les seves respectives categories aconseguint un doblet fraternal.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish