Una nit cinematogràfica molt espectacular

El passat 29 d’abril va ser molt especial per a mi i la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) ja que vam ser convidats a la 63ª gala dels premis Sant Jordi que es feia al Caixafòrum de Montjuic. No es va omplir del tot però en tot cas havia molta gent, i no de qualsevol tipus: eren actors i directors de televisió, tots junts en una nit inoblidable.

La prèvia

Quan vaig arribar vaig tenir una trobada especial amb els meus referents a Ràdio 4 (emissora on vaig fer les pràctiques del curs de ràdio organitzat per la FCSD i la Universitat Pompeu Fabra), Vicenç Sancliment i Maria Àngels Pastor. Retrobar-los em va fer molta il·lusió ja que feia temps que no els veia i també em vaig fer una foto en el photo call que havia a l’entrada.

La gala única

L’acte va comptar amb Sílvia Tarragona, presentadora del programa “Boca a Orella”, i Oriol Nolis, presentador del Telenotícies de la 1 de TVE, com a presentadors.

De la gala van destacar cançons com per exemple “La venda ya cayó” interpretada pel conegut Miki, cançó que va representar a Espanya en el Festival d’Eurovisió; o “De la tierra a marte”, d’Alfred García.

Es van concedir premis a moltes pel·lícules nacionals o internacionals, i la rosa se la va endur la pel·lícula “Campeones”. El seu director, Javier Fresser, i un dels seus protagonistes, Jesús Vidal, van pujar a recollir-la.

També va haver lloc per uns vídeos en motiu de la celebració dels 60 anys del primer programa en directe a TVE Catalunya, el “Balcón del Mediterraneo”.

Tot just va acabar la gala va ser el moment idoni per fer fotos amb José Mota, Alfred García, Oriol Nolis, Javier Fresser, Jesús Vidal, Jordi Hurtado, entre altres.  Després es va servir un sopar a la primera planta del Caixafòrum. Allà vaig tenir l’oportunitat de compartir uns minuts amb alguns dels participants a la gala.

Una sensació única

Les sensacions que m’emporto són de que res és impossible si tens l’oportunitat. La gala és un esdeveniment únic i inoblidable. Val molt la pena encara que acabi a les 12 de la nit i demà hagis d’anar a treballar.  

També et sents important encara que no hagis parlat en públic però saps que et tenen ben present. Moltes gràcies!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish