Un musical per totes les edats

El teatre de la sala Barts, feien l’obra del musical del Petit Princep, fins el 10 de febrer. El director d’aquest musical és l’Àngel Llàcer, i la música de Manu Guix i la Perla 29.

El  personatge del Petit Princep és l’actriu Júlia Bonjoch, que explica la història que viu en els asteroides, al planeta del rei o el món geògraf. Més tard va néixer una rosa per fer més amics i arribar fins la terra.

L’obra va néixer l’any 1943. El dia 6 d’abril és va fer en francès i en anglès a Nova York. A Barcelona la van començar l’any 2014, fins l’any actual el 2019. També hi ha el llibre, que va sortir l’any de l’estrena.

Aviador i escriptor

L’autor és Antointe de Saint-Exupéry que, a part de la literatura, també va ser pilot d’avions. Moltes de les seves experiències com a aviador pel Sàhara li van fer servir com inspiració per escriure El Petit Princep.

L’autor va morir l’any 1944, quan el seu avió va ser enfonsat al Mediterrani. La seva mort va ser un misteri durant moltes dècades.

Una obra emocionant

La meva opinió sobre el musical és molt bona perquè és un espectacle per petits i de grans.

És una obra molt emocionant que transmet una història molt maca, que explica la història del Petit Princep i el seu viatge per set asteroides.

També hi ha una gran actriu la Júlia Bonjoch, que ha fet diversos espectacles, com per exemple, va estar el grup musical del Súper 3, els sp3.

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *