Amistat i bons aliments

El Club Gastronòmic de la FCSD

El Club Gastronòmic de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) és una activitat que serveix per mirar receptes de menjars i aprendre a cuinar-les. També serveix per col·laborar en les tasques de casa (cuinar, comprar els ingredients, posar la taula, etc.).

Som cinc persones que estem al programa de Suport a la vida independent de la FCSD. Entre tots triem les receptes, les preparem i les degustem amb l’ajuda del servei de vida independent de la FCSD.

Ens reunim un cop al mes i cada vegada en una casa diferent. Algunes vegades també anem de restaurant. Un dels membres del club és l’encarregat de fer les fotos de cada trobada.

Hem creat un xat del club que serveix per compartir les fotos i les receptes.

Menús saludables

Quan escollim intentem que sigui saludable i equilibrat. Per exemple, el menú de l’últim àpat va consistir en amanida de cigrons, peix amb gambes i pastís de pa de pessic. Després de dinar vam anar a l’activitat d’oci tots plegats.

M’agrada molt aprendre a cuinar els diferents àpats, triar els menús i anar a cada casa per preparar-los.

Si ets del programa de Vida Independent de la FCSD i t’agrada cuinar o voldries aprendre, contacta amb la Fundació i descobriràs que bé sap aprendre a cuinar.

I si tens receptes que vulguis compartir, deixe’ns un comentari.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish