El Barça dóna el cop a la lliga

El Barça de Valverde va arribar al Sánchez Pizjuan amb una sola missió, donar el cop a la lliga. El Sevilla es va veure superat amb un contundent 2-4.

D’entrada el Sevilla no es va intimidar davant els culers, i es va avançar al marcador amb gol de Jesús Navas. Messi va empatar, però Mercado va tornar a avançar els locals, resultat amb el qual es van anar a la mitja part.

En el segon temps va ser Messi el que va agafar les regnes del partit fent la seva millor versió i completant un nou hat-trick. Suárez els va donar el cop de gràcia en el temps afegit.

Un cop d’efecte

Després d’aquesta golejada els blaugrana ja es veuen més que preparats per afrontar el que els ve per davant, dos clàssics seguits: la tornada de Copa i el del proper cap de setmana en lliga.

L’equip blaugrana que es creix en els grans partits i aquest del Pizjuan ho era.

Ara és el moment de pujar el Tourmalet i de memòria en el moment que el Barça més ho necessita. Encara no estem en els mesos que es guanyen els títols però aquest és el pas a seguir.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *