Green Book guanya a “La favorita” als Oscars

Aquesta matinada s’ha fet la cerimònia dels Oscars. La pel·lícula guanyadora ha estat Green BooK, que parla sobre la relació entre un music negre, Don Sherley, i el seu xofer blanc d’origen italià, al llarg de vuit setmanes de gira per territoris amb una forta presencia del racisme.

El públic ha aplaudit molt, però també hi ha hagut  critiques. La primera critica ha sigut realitzada per part de la família del music negre, per explicar la història des del punt de vista del xofer blanc.  També ha reaccionat en contra el director Spike Lee, sempre molt crític a les seves pel·lícules amb el comportament racista de la societat nortamericana, i que ahir és va emportar l’Oscar el guió adaptat en el Infiltrado en el KKKlan

L’estatueta a l’actor secundari va ser per Mahershala Ali per la seva interpretació a la pel·lícula Green Book.

Bohemian Rhapsody dóna la nota

L’actor Rami Malek va guanyar el premi com a millor actor protagonista a la pel·lícula Bohemian Rapsody, que parla sobre la vida de Freddie Mercury, el cantant de Queen.

Olivia Colman s’ha emportat el premicom a millor actriu protagonista per La favorita.

La millor actriu secundària per Regina King per la pel·lícula el Blues de Beale Street.

La millor direcció per Alfonso Cuarón per la pel·lícula Roma.

Lady Gaga guanya un Oscar

La cantant va rebre el premi a la millor cançó original per Shallow del film Ha nacido una estrella.

Lady Gaga va cantar la cançó que va guanyar juntament amb Bradley Cooper. Després la interpretació, Lady Gaga es va emocionar molt.

Una altra de les novetats va ser que la gala, per segona vegada en els seus 90 anys d’història, no va tenir presentador.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish