Conte de Halloween

L’estat de Califòrnia està amenaçat per una invasió de zombies, a més d’una onada de sagnants i estranys crims. Els pocs ciutadans que queden viuen atemorits pel que els pugui passar.

Tant Jason (Viernes 13) així com Norman Bates (Psicosi), Jack (El resplendor) i fins i tot Freddy Krueguer (Pesadilla en Elm Street) i Hannibal Lecter (El silenci dels anyells) s’han unit als zombies i estan sembrant el terror i el pànic als seus habitants, alhora que entelen els carrers de sang.

Dins de l’FBI només hi ha una persona capaç d’enfrontar-s’hi, ja que coneix molt els seus punts febles. Ell és Peter Johanson, un jove de 38 anys ambiciós, expert en ciències ocultes i al que li apassionen els reptes. També té una xicota: ella és Valerie Shermann, de 40 anys.

Peter no trigarà a arribar al lloc on es troba aquest “sanguinari” equip d’éssers d’ultratomba, no sense abans haver-se enfrontat amb els zombies; als quals no trigaria a tornar-los al cementiri acabant amb ells.

La batalla serà aferrissada entre ells i Peter haurà d’aplicar tots els seus coneixements per a acabar amb ells: començant per Freddy Krueguer, que tornarà a convertir-se en cendres després d’haver quedat mirant-se’l fixament.

Just abans de desaparèixer, Peter aconsegueix treure-li una de les mans amb fulles de ganivets amb la qual s’enfrontarà a Jason, Jack, Norman i Hannibal Lecter, i també acabarà amb ells.

Després d’aquesta meritòria gesta li acaben atorgant la medalla d’or que només atorguen als més grans agents del cos.

Califòrnia a la fi podrà dormir tranquil·la, però quedarà quelcom a les tenebres que seguirà pertorbant el somni de la gent californiana del més enllà. Però això no ho esbrinarem fins al pròxim HALLOWEEN.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *