Que ningú es fiï de la crisi madridista

El madridisme actual està travessant segurament una de les seves pitjors situacions esportives arran de les derrotes en els seus últims enfrontaments (Girona i Totenham anglès, respectivament). Són molts els que ja qüestionen a Zidane, qui ha aconseguit com a entrenador dues Champions consecutives, una lliga i dues Supercopes (d’Europa i Espanya).

La crisi ha coincidit també amb un considerable davallada en el seu joc habitual, i això és el que fa que hagin saltat les alarmes de la “casa blanca”.

La premsa de la ciutat comtal considera que Florentino Pérez i Josep Maria Bartomeu s’han intercanviat els papers, veient la situació actual de tots dos clubs.

Els madridistes han travessat altres crisis esportives i han sabut sortir-ne. De moment, aquesta en concret pinta malament. Però la veritat és que encara queda molt per jugar i és massa aviat per vendre la pell de l’ós abans de caçar-lo.

Potser per això no s’ha de subestimar, ni de bon tros fer llenya de l’arbre caigut, per dues derrotes consecutives perquè precisament els merengues han sabut sortir de situacions pitjors. Així doncs, que ningú es fiï de la crisi madridista.

És molt sabut que l’equip de Zidane se sol alimentar de situacions similars a aquesta, i per tant, ara no serà menys. En el món del futbol de la mateixa manera que aquestes al soterrani del fracàs, pots tornar a estar en el més alt de la taula. I segur que l’equip blanc farà el mateix.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish