Quina és la nostra meta?

Els éssers humans tenim un llenguatge diferent al que es feia servir fa tres milions d’anys. La nostra forma de comunicar-nos ha canviat.

El nostre procés d’aprenentatge ha estat el següent: hem après a llegir, escriure, pensar, pensar, córrer, caminar, parlar … I amb el pas dels anys hem millorat.

Què podem aprendre de l’evolució?

Podem veure’ns a nosaltres mateixos des d’altres punts de vista, de jutjar-nos o de saber el que ens agrada i el que no, saber com podem mantenir-nos per seguir endavant com tots els altres ….

Quan parlem d’això és perquè hi ha gent que no és capaç de fer, pensar, actuar com nosaltres podem. I de la manera en què ho fem.

Opinem que els drets humans són necessaris per a la vida perquè les coses no són com volem que siguin, i hem d’aspirar a canviar-les.

La nostra meta és aprendre del passat, millorar el present per aconseguir un futur en el qual els drets humans es compleixin a tots els racons del planeta.

+ posts

Èxit21 servirà per donar informació universal a tot el món. A mi em pot ajudar a mi per aprendre periodisme, és una idea que ja tenia temps enrere, perquè m’agradaria poder-m’hi dedicar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *