Als lleons els donen carbasses

Una nova jornada de lliga on el Barça d’Ernesto Valverde arribava a San Mames en condició de líder, i amb la intenció de posar terra de per mig als seus rivals més directes, entre ells un València que es reafirma com a rival a la lliga.

Hem viscut en la “catedral” un particular Halloween perquè és evident que aquest Barça espanta i els lleons no semblen tan ferotges com els pinten. Però si és cert que en cap moment s’han acovardit durant el partit, ja que en més d’una ocasió s’han aproximat amb perill davant Ter Stegen, qui tornaria a exhibir-se una vegada més.

 Amb aquesta ja sumen 9 victòries seguides

Pel que fa al matx, cal destacar que ja sumen 9 victòries consecutives dins dels 10 primers partits disputats. Aquest partit podríem dir se l’han endut “caminant”. Com era d’esperar, Leo Messi tornaria a estirar del carro.

Durant el transcurs dels primers 45 minuts, els blaugrana van demostrar tot el seu potencial, però no seria fins al minut 37 quan Leo Messi obriria el caseller amb el 0-1

 (amb el que van marxar al descans), mentre que els de l’Athletic de Bilbao tan sols les veien venir.

Ja en la segona meitat, els “lleons” tindrien més ocasions de gol però no van tenir el dia. El Barça va sentenciar al minut 92 mitjançant Paulinho. El Barça se les desitjava per sortir airós de la disputa.

Anàlisi del partit

Després d’aquesta trobada només podem treure una anàlisi del que hem vist: als lleons els donen carabasses i es donen una castanya; mentre que els blaugranes segueixen trencant totes les estadístiques sumant 28 punts dels 30 possibles.

Els números hi són, i salta la vista que a aquestes alçades del campionat de Lliga estan sent un líder sòlid, com així demostren les seves victòries jornada a jornada. Només així s’aconsegueixen els títols quan toquin guanyar-los.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish