El Dr. Valls penja la bata blanca

Quan jo tenia la majoria d’edat vaig haver de fer un canvi a la meva vida: canviar de metge i de centre sanitari. Em portaven a Sant Joan de Déu, però com tots sabeu, l’hospital és per infants i jo ja era adulta. Per això, vam buscar un altre hospital i aquest va resultar ser el Clínic. Ens havien dit que allà posaven toxina botulínica.

La primera visita exploratòria va ser amb el Dr. Eduard Tolosa, del servei de neurologia, qui em va derivar al Dr. Josep Valls; que ha estat el meu metge des de que jo tenia divuit anys fins ara que en tinc trenta-vuit.

El Dr.Valls és la persona que em posa el botox cada sis mesos. Aquesta neurotoxina elaborada per un bacteri que s’utilitza com a medicament, cosmètic o arma biològica. En el meu cas em serveix com a tractament neurològic. Vaig ser la primera persona amb paràlisis cerebral a qui van subministrar la toxina botulínica com a tractament neurològic. 

El passat divendres vaig anar a veure al Dr. Valls; però per la meva sorpresa, em va explicar que ja no exerciria més de metge perquè es jubilava l’any vinent. I aquesta notícia i em va commocionar perquè tot lo nou m’espanta una mica.

El Dr. Josep Valls fa vint anys que és el meu metge i durant tot aquest temps li he agafat confiança i estimació. Tot i que no m’ho a dit mai, jo crec que és mútua. Li dec moltes coses  i desitjo de tot cor que gaudeixi de la seva jubilació. Espero que els que vinguin darrere el Dr. Valls siguin igual de bons que ell.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish