Aquest Barça ens torna a deixar sense paraules

Pels voltants de Can Barça segueix instal·lada una eufòria futbolística que ha provocat que molts dels aficionats s’hagin quedat sense adjectius per definir l’equip que dirigeix ​​Luis Enrique.

Com ja ens solen tenir acostumats, segueixen una setmana més tornant a obrir el pot de les seves millors essències.

Aquesta vegada, la nova víctima de la màquina de fer gols impossibles ha estat un Getafe que gairebé no s’ha deixat veure en els 90 minuts de la contesa.

Aquesta vegada, a la festa han tornat a destacar tant Leo Messi com Neymar, als quals s’han unit Munir i Arda Turan. Aquest últim tancant el resultat.

Encara que també cal tenir en compte que el jugador del Getafe Juan Rodriguez ha contribuït a la golejada amb un gol en pròpia porteria als 8 minuts de partit.

Aquest resultat torna a deixar al president de l’equip madrileny, Ángel Torres, sense saber que dir i tornant a reviure el seu “Halloween” particular amb un nou malson.

Amb la mirada en el clàssic

I per si fos poc s’acosta la segona part d’un “clàssic” que alguns ho recorden com l’inici de l’enfonsament del “Titanic” madridista abans que els arribessin els bons resultats de les últimes setmanes.

Igual seria arriscat pensar que serà un nou passeig de la plantilla blaugrana; però si segueixen mantenint aquest ritme frenètic de victòries consecutives, podríem presagiar una nova humiliació del Madrid de Zidane davant l’etern rival.

Per ara el que estem veient en la competició de lliga és que mentre els barcelonistes se segueixen exhibint i superant l’excel·lència futbolística, l’Atlètic de Simeone segueix a l’aguait i donarà guerra fins al final.

Per la seva banda, els madridistes no volen veure’s sent una comparsa i per això tampoc tiraran la tovallola tan fàcilment. Gràcies a això, cada jornada disputada del campionat nacional és atractiva i emocionant.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish