Esperant un futur amb ABD

Avui tinc ganes d’escriure per poder donar les gràcies per una de les feines que tinc actualment: auxiliar administratiu i altres tasques a l’Associació de Benestar i Desenvolupament (ABD).

L’ABD es regeix per ajudar a persones amb exclusió social i està distribuïda en diferents grups de treball que són: drogues, VIH/sida, inclusió, processos migratoris, joves, dones, família, infància/adolescència, persones grans, salut mental, dependència i discapacitat.

Els seus orígens

La associació ABD va néixer  a finals dels anys 80 per donar solució al problema del consum de drogues entre els joves ―especialment la heroïna injectada― i a la pandèmia de la sida.

Els objectius de la associació són ajudar al col·lectiu drogodependent, a les seves famílies i als barris més afectats per aquet fenomen tan destructiu.

Una feina per no oblidar

Aquesta feina me l’ha proporcionat la Fundació Catalana Síndrome de Down a la qual li estic profundament agraït perquè hi estic molt còmode, tot i la meva timidesa per la desconeixença dels companys i companyes. La feina que he fet fins ara ha sigut molt variada, diversa i no gaire difícil ni complexa.

A la feina vaig començar fent de missatger, portant documents o paquets a diverses direccions. Un dels cops vaig haver d’anar fins a Mataró; que va ser el destí mes llunyà.

Més endavant també vaig suplir durant les vacances nadalenques a la companya de feina que està ubicada a recepció atenent les trucades telefòniques de centraleta. Jo crec que me’n vaig sortir prou bé.

I ara actualment estic a recursos humans. Aquí em passo hores ordenant alfabèticament papers com contractes, baixes i documents, entre d’altres. També faig arxiu classificant documents a mesura que estan ordenats i en regla.

En aquesta feina no sé quant de temps hi serè perquè tinc un contracte d’obra i servei. Tot i així, estic molt content i il·lusionat amb la feina a ABD. Tots són molt bona gent i em complau dir que em donen pau i tranquil·litat personal. I m’hi fan estar molt a gust; en especial aquelles persones amb qui estic més en contacte. Gràcies a tots per donar-me l’oportunitat d’estar entre tots vosaltres.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish