Compte amb el R. Madrid! Encara li queda molt per dir

Ja entrem a les deu últimes jornades del campionat nacional i a Can Barça, on segueixen en estat de gràcia, ja van traient la calculadora per comptar el que falta per cantar victòria.

I és que veient la taula classificatòria i els números que parlen per si sols, és evident que ningú pot presagiar que a aquestes alçades de competició puguin haver sorpreses d’última hora.

És cert que en aquest món del futbol ―i en especial a la nostra lliga― pot passar de tot. A això és al que s’aferra l’equip madridista perquè si fos per part del seu públic ja haguessin tirat la tovallola davant l’evident crisi esportiva. Precisament en aquestes circumstàncies, la plantilla merengue se sol sobreposar just quan pitjor ho està passant.

Potser podria sonar com a advertència, però si queda algun optimista per Chamartin podria dir: compte amb el Reial Madrid que encara li queda molt per dir!

Després d’haver vist la disputa a l’estadi Santiago Bernabeu entre els homes de Zinedine Zidane davant del Celta de Vigo entrenat per Berizzo ha quedat demostrat, això sí traient els primers minuts de la primera meitat, que els blancs segueixen vius.

L’equip gallec s’ha vist clarament superat, alhora que han patit en les seves carns el ressorgir del portuguès Cristiano Ronaldo, que ha tornat a estirar del carro quan més falta feia, sobretot quan es veia tan qüestionat i a la llista negra de possibles traspassos.

Amb aquest clar 7-1 els madridistes deixen en evidència a aquells que els donaven per morts. Encara els queda molt per fer i arriben a la Champions amb una sobredosi d’autoestima.

Ja veurem fins quan els dura l’alegria. Potser la seva afició no vol arribar a pensar que aquesta sonada victòria hagi servit per tapar les seves veritables mancances.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish