Arriba un nou fenomen televisiu: Got Talent Espanya

En la nostra televisió hem vist molts i molt bons programes que busquen grans talents; ja siguin musicals com “Tu cara me suena”, “Lluvia de estrellas”, “Menudas estrellas” i la famosa acadèmia d’ “Operación Triunfo”.

Després també hem vist altres programes que busquen noves promeses com, per exemple, “Tú sí que vales” o “Pequeños gigantes”.

Sense oblidar aquells altres que ens convidaven a ballar com “Mira quien baila!” O “Más que baile” a més de “A Bailar”; on parelles de famosos ballaven.

Però acaba d’aterrar a les nostres pantalles la mare de tots els programes. Arriba un nou fenomen televisiu: comença Got Talent Espanya.

Arriben noves formes de fer televisió i aquest tipus de format televisiu salta a la vista que ho té tot per cridar l’atenció dels espectadors. Començant pel jurat, format per Jorge Javier Vazquez, Jesús Vazquez, Edurne i Eva Hache, i passant pel presentador, Santi Millán, el programa convida a l’expectació ja que la cadena ha apostat pels més mediàtics.

Estem segurs que l’èxit està assegurat; de la mateixa manera que l’audiència. I és que és evident que a Espanya hi ha molt talent per metre quadrat i no sabem si hi caben tots en el mateix plató.

Sigui com sigui, les expectatives hi són i el que sí és cert és que tots els que el seguim ho gaudirem.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish