Aquest Barça va llançat a pel títol de lliga

El F.C. Barcelona ho ha tornat a fer: s’ha tornat a superar i ja encadena 32 partits sense conèixer la derrota. És evident que no hi ha paraules per definir el que ha fet ni elogis per venerar la plantilla barcelonista.

Després d’haver complert el tràmit del partit ajornat pel mundial de clubs contra l’Sporting de Gijón, l’equip blaugrana viatjava a Canàries per enfrontar-se a la U.D. Las Palmas amb la possibilitat d’ampliar encara més l’avantatge enfront dels seus rivals més directes.

I com era d’esperar, així ha estat. Encara que per aconseguir els tres punts els blaugrana hagin hagut de patir una mica més del compte per derrotar als canaris. Els locals han sabut plantar-los cara, almenys fins que Luis Suarez i Neymar van marcar els seus gols.

A l’aficionat culer li dóna la sensació que aquest Barça va llançat a pel títol de lliga, com així ho demostra la seva clara superioritat a la taula classificatòria.

En certa mesura queda molt per jugar i a dia d’avui, encara no han guanyat cap de les tres grans competicions (Copa, Lliga i Champions). Així, doncs, està clar que els títols no es guanyen al mes de febrer.

Amb la Champions League a la volta de la cantonada davant l’Arsenal d’Arsene Wenger, i la final de la Copa del Rei contra el Sevilla d’Unay Emery ―precisament el pròxim rival de Lliga com a avançament de la final copera― salta a la vista que ha arribat al moment culminant de la temporada sense haver de forçar la maquinària.

L’equip barcelonista segueix acumulant rècords com el que col·lecciona medalles. I tant la resta de jugadors com els aficionats ballem al ritme que marca la “MSN” (Messi, Suarez i Neymar). Ells solen fer fàcil el més difícil.

Segurament les trobades més determinants del campionat vindran més endavant; però seguint a aquest pas, la triple corona ―Champions, Copa i Lliga―caurà com fruita madura.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish