Els 40 de la FCSD pugen el teló

Aquest any estem de celebració perquè la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) està aniversari. Ni més ni menys que 40 anys de trajectòria al costat de totes les persones amb síndrome de Down. Va ser el 1984 quan va néixer la FCSD gràcies a un grup de famílies que estava convençut que una altra realitat era possible i va confiar en tots nosaltres i nosaltres per ajudar-nos a portar una vida més independent, com qualsevol persona que treballa, viu i es diverteix a la societat actual.

Els 40 marquen el ritme

A les celebracions que es duran a terme, una que ens fa molt feliços és la de l’acte artístic que tindrà lloc aquest dimarts a la tarda. Es tracta d’un espectacle únic titulat “La inclusió surt a escena: 40 anys…”. Si us animeu viureu un moment únic, ple de talent i diversió on la inclusió també serà la protagonista. Durant aquest curs hem preparat amb molta il·lusió una obra de teatre, cants i alguns balls moderns i de saló que presentarem a l’Espai Francesca Bonnemaison per gaudir tots els assistents. També es presentarà el curt Ona, de Xavi Berraondo, que convertirà aquesta celebració en un acte inspirador i emotiu que celebra la diversitat. A més, cada entrada adquirida és un suport a la inclusió i el talent de totes les persones amb discapacitat intel·lectual.

Molts més actes

Tot i que s’acaben els cursos de la Fundació, els actes de celebració continuen. El proper 6 de juliol se celebrarà un acte popular sota el títol “Seiem a taula per les coses importants: 40 anys…”, una festa oberta per a tothom on compartirem diversió i alegria en família. Es tracta d’una botifarrada que tindrà lloc al Meeting Point Creu Coberta on també hi haurà actuacions en directe i moltes sorpreses. No us ho podeu perdre.

A més, també s’està preparant l’acte institucional “40 anys i mirem cap al futur…”, una vetllada molt especial per commemorar junts i juntes els 40 anys de la nostra estimada Fundació. En aquest acte compartirem moments molt emotius i establirem nous objectius amb vista al futur, pel qual brindarem amb una bona copa de cava.

Com veieu tanquem el curs amb moltes activitats i al ritme d’Alaska, cosa que podreu comprovar si veniu a la mostra que hem preparat amb tant d’afecte. Us esperem a tots i a totes!

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

One thought on “Els 40 de la FCSD pugen el teló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *