Tornen els ritmes d’estiu

Ja gairebé tenim aquí l’arribada de l’estiu i no podien faltar els ritmes que cada any per aquestes dates ens fan ballar amb cançons enganxoses que ens faran moure els malucs. Com cada any, hi ha molta competència i molts artistes que estan desitjant formar part de la llista com Ana Mena, Rauw Alejandro o Shakira.

A més, gràcies a la plataforma TikTok, cada vegada més estesa entre els més joves, els artistes tenen més possibilitats d’arribar a tot el món sense necessitat de fer grans campanyes o de pertànyer a una discogràfica que els doni suport.

Però no només les xarxes són importants, sinó també els mitjans de tota la vida, com la ràdio, que és crucial per determinar quines cançons són les candidates a convertir-se en el hit de l’estiu, i ajudar a catapultar a un artista o una cançó a l’univers de les estrelles musicals, encara que només sigui durant la temporada estival.

CANDIDATES A L’ÈXIT

Les cançons d’estiu solen tenir ritmes enganxosos i molt frescos que combinen perfectament amb un refresc tropical i amb un mojito. Per això solen escoltar-se a les discoteques, xiringuitos de platja i festes a l’aire lliure que se celebren als pobles, o als barris de festa de les nostres ciutats.

Aquest any, com no podia ser d’una altra manera, les cançons que he seleccionat tenen aquest punt ballable que farà que no pugueu deixar de moure l’esquelet amb ritmes i lletres contagioses i conquerirà les vostres orelles durant els mesos més calorosos de l’any.

Així que preparats i preparades, perquè aquestes són les candidates: “La Sevillana”, d’Omar Montes; “Amor de Verano”, de Marlena; “Olvidé Olvidarte”, de Marlos i Álvaro de Luna; “Adivino”, de Myke Towers i Bad Bunny; “Puntería”, de Shakira; “Energía Bacana”, de Sebastián Yatra; “La_Original.mp3”, d’Emilia i TINI; “Mari Loli” de King África amb Los Inhumanos; i “Madrid City”, d’Ana Mena, per anomenar les més marxoses del moment.

Què us sembla aquesta selecció?

Vanesa Reinón escribe sobre cultura: el teatro, los viajes y el baile son sus pasiones. Es la más reciente incorporación a la redacción de Èxit21.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *