Bombó de mel

Cauré a sobre teu amb desig,

amb cor

i amor. 

Em beuré els teus ulls

i els voldré per mi, 

com un bombó ple de goig.

Serà un perfum 

a través de la meva mirada. 

Així sabré que ets el meu regal 

de joia ensucrada.

Per tant cauré a sobre teu amb desig

i em desfaré com mel 

en el cel.

 | + info

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *