Sergi Torrent: “Tots els usuaris decideixen on, com i amb qui volen viure”

Més de 20 anys facilitant la Vida Independent per les persones en situació de discapacitat intel·lectual

Els coordinadors del servei de Vida Independent de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD), Catalina Ramon i Sergi Torrent, ens parlen sobre com va sorgir el projecte, en què consisteix i el perquè de la seva importància. Sergi Torrent explica que “moltes persones en situació de discapacitat intel·lectual que volen emancipar-se es troben en risc d’exclusió”.

+ info | + posts

Autor del llibre “Ignorant la SD: Memòries i reflexions”. Participa a milers d’actes, conferències i entrevistes cada any. Ha sigut durant més de 4 anys president de l’Assemblea DHMT, on actualement hi participa amb la Comissió de Repercussió Mediàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *