L’àngel de la loteria inclusiva

Ja es pot comprar la loteria de Nadal més inclusiva, la de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD).

Es pot comprar a la seu de la FCSD i en aquest enllaç, amb el codi 1001.


Hi ha un conte que parla de l’existència d’una organització solidària que es feia dir FCSD, els organitzadors de la qual tenien un missió per complir: omplir les llars de bons desitjos però sobretot d’il·lusions.

Van passar les hores reunits però els costava posar-se d’acord i no sabien trobar la solució que satisfés als presents.

De sobte se’ls va fer de nit, i amb cares de sorpresa van contemplar per les seves finestres que des del cel començava a nevar fins al punt que tot aquell mantell blanc va cobrir tant els cotxes així com els carrers.

Tot d’un tret, una ombra enmig d’aquella nevada va fer acte de presència: l’àngel del Nadal, que es feia dir Nicolàs i se’ls va il·luminar la cara perquè tenia la clau per a sortir d’aquell dilema que tenien.

Nicolás els va dir que només hi ha una única manera per a omplir les llars dels seus veïns ja no sols de bons desitjos i d’il·lusió, si no que a més tinguessin també l’esperit nadalenc gràcies als dècims de loteria de Nadal.

I així ho van fer, van tornar a sorprendre’s perquè en el mateix moment que van posar a la venda aquells dècims van veure com tota aquella gent feia cues als carrers fins a la porta de la mateixa organització.

Nicolàs, poc abans d’acomiadar-se, els va deixar una nota a mode de missatge en el qual els deia: “Comparteix la nostàlgia d’aquest Nadal de les persones grans, els bons desitjos amb els teus semblants però sobretot comparteix les mateixes il·lusions que transmeten les mirades dels nens comprant la loteria de la FCSD”.

+ posts

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *