Seguim lluitant pels nostres drets

L’Assemblea del Drets Humans Montserrat Trueta de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD), de forma conjunta amb la resta de grups que fan formació en drets humans, va celebrar el final de curs amb una conferencia online. En aquesta ocasió es va parlar sobre les idees de personatges molt importants, com Gandhi, Nelson Mandela o Robert Robesen, tots ells molt actius en els temes dels drets humans i fent servir paraules dels seus discursos, com per exemple, éssers humans, justícia, etc.

Jo, com a president de l’Assemblea dels Drets Humans Montserrat Trueta, estic molt content de haver participat com a ponent. Vaig aprofitar l’ocasió per parlar sobre Gandhi, molt important a l’Índia i entre les persones que hi creuen en la no violència.

Ara, a les portes de juliol, l’Assemblea se’n va de vacances per tornar el proper mes de setembre amb més força i continuar lluitant a favor dels drets de les persones amb situació de discapacitat.

Nous reptes per endavant

A partir de setembre hi prepararem més conferències, però també, al novembre, les jornades internacionals entre altres novetats. Ara toca aprofitar i gaudir de l’estiu.

L’Assemblea és una oportunitat i una eina per reivindicar els nostres drets. Al setembre, més. 

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish