Ulls de foc blau

Et miro als ulls

mig adormida, 

la teva mirada de lluna blanca

em transporta oxígen. 

Però el cos no em deixa

 i la dansa m’omple a l’aire

plena de vida. 

Tot i així et miro als ulls

sense ànima, 

sent un zero a l’esquerra 

però el teu rostre m’abraça 

com si fos una nina.

I no tinc més paraules per omplir 

la teva essència divina. 

Els teus ulls m’ han contaminat

en un foc blau que canta i inspira. 

 | + info

Redactora i poeta: “Passió i cor són les dues qualitats amb les que podem fer que Èxit21 sigui gran. És una porta oberta a la filosofia. Per això visc amb tanta intensitat aquest racó. Perquè em fa pensar, recordar i sentir”.

Bea Ruiz és autora de tres llibres de poemes. I recentment ha publicat el seu darrer llibre amb l'Editorial Talents de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD): "Un portal a la fantasía": https://fcsd.org/ca/producte/un-portal-a-la-fantasia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *