Tabata: exercicis curts, però esgotadors

El mètode tabata és un entrenament que es fa a l’aigua en blocs d’exercicis curts, de fins a trenta segons, i de petites pauses entre ells, que dura uns trenta minuts. En aquests temps treballes les cames, els peus, els braço,… És a dir,i totes les parts del cos.

La monitora amb qui ho practico es la Maria, ens fa treballar molt i sempre acabem la classe cansats. Ho fem els dimarts, dijous i divendres i jo ho passo molt bé.

Ja fa uns quants anys que faig aquesta activitat que us recomano per que m’agrada molt. A  part del tabata també faig natació, i així vaig combinant tabata i piscina.

Aquestes activitats les faig al Claror Can Caralleu. El club està molt bé, pertany a la Fundació Claror que promou l’esport, la salut i el lleure per a tothom. 

Fa poc han renovat part de les instal·lacions: els vestidors, les pistes de pàdel i també la part de la piscina on han fet el jacuzzi i el bany de vapor.

A Can Caralleu he fet amics i em trobo amb gent molt simpàtica i agradable.

Fem esport, fem vida

Fer esport està molt bé perquè el cos estigui sa i en forma. A mi m’agrada molt la natació perquè em va molt bé per l’esquena i els peus i ja fa anys, des de petit, que ho faig.

Fer esport és saludable.  Et poses en forma ben acompanyat!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish