Tabata: exercicis curts, però esgotadors

El mètode tabata és un entrenament que es fa a l’aigua en blocs d’exercicis curts, de fins a trenta segons, i de petites pauses entre ells, que dura uns trenta minuts. En aquests temps treballes les cames, els peus, els braço,… És a dir,i totes les parts del cos.

La monitora amb qui ho practico es la Maria, ens fa treballar molt i sempre acabem la classe cansats. Ho fem els dimarts, dijous i divendres i jo ho passo molt bé.

Ja fa uns quants anys que faig aquesta activitat que us recomano per que m’agrada molt. A  part del tabata també faig natació, i així vaig combinant tabata i piscina.

Aquestes activitats les faig al Claror Can Caralleu. El club està molt bé, pertany a la Fundació Claror que promou l’esport, la salut i el lleure per a tothom. 

Fa poc han renovat part de les instal·lacions: els vestidors, les pistes de pàdel i també la part de la piscina on han fet el jacuzzi i el bany de vapor.

A Can Caralleu he fet amics i em trobo amb gent molt simpàtica i agradable.

Fem esport, fem vida

Fer esport està molt bé perquè el cos estigui sa i en forma. A mi m’agrada molt la natació perquè em va molt bé per l’esquena i els peus i ja fa anys, des de petit, que ho faig.

Fer esport és saludable.  Et poses en forma ben acompanyat!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish