El Dimoni torna més viu

El dimarts passat es va celebrar, dins de la programació d’activitats de les festes de maig, la tradicional cremada del dimoni a Badalona. Abans, com marca la tradició, es va fer el piromusical al passeig marítim i a continuació la molt esperada cremada. 

Després de dos anys sense poder-la fer degut a la pandèmia, la gent, ja fos en família o en grups d’amics, hi va anar amb moltes ganes de festa i de passar una bona estona.

La celebració va durar una mitja hora i van sonar tan temes musicals actuals com d’altres més antics com, per exemple, un en record dels 30 anys de les Olimpíades de Barcelona. 

Amb la companyia i coreografia de les bengales o de la llum dels telèfons mòbils quedava molt bonic l’ambient del Passeig de Badalona. 

Abans de la crema la gent va deixar els seus escrits i desitjos al dimoni, que diuen que es fan realitat després de la tradicional cremada. 

Va ser com era abans de la pandèmia, una nit màgica, on pots passar una bona estona a la platja prop de la gent. 

Des del mar, des dels vaixells, també es pot veure amb bones vistes tot l’espectacle d’aquesta nit màgica, la nit de Sant Anastasi, copatró de Badalona.

A mi m’ha agradat molt aquesta festa, hi ha molt bon ambient i pots gaudir d’una bona festa major  amb concerts populars, com el de Fangoria.

Dos anys sense dimoni

Com he explicat abans, a causa de la pandèmia no s’havia pogut celebrar el piromusical els darrers dos darrers anys. 

Esperem que nits com la de Sant Anastasi es puguin celebrar ja per molts anys.

Visca les Festes de Maig de Badalona, i la nit de Sant Anastasi!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish