“Tinc feina dos anys després!”

Per fi he començat a treballar, aquest cop en un despatx d’advocats. Després de dos anys de pandèmia ha arribat la hora de tornar a treballar i estic molt content. És una nova oportunitat per començar de nou.

En aquesta nova feina faig tasques administratives, com agafar el telèfon, obrir la porta, destruir documents i escanejar. 

He començat fa una setmana i estic molt content. Els companys són maquíssims i molt amables, m’ajuden molt i espero estar amb ells i elles molts anys.

El que més m’ha agradat és l’ambient laboral, conèixer a la gent, i tot gràcies al servei d’Inclusió Laboral “Col·labora” de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) que ens ajuda a buscar feina, amb la col·laboració del programa “Incorpora” de Caixabank.

Tercera feina

Aquesta serà la tercera feina que faré gràcies a la FCSD i estic molt content. Espero estar molts anys treballant perquè m’agrada molt.

La primera feina va ser el projecte Kangoo, la següent en una escola, i ara en un despatx d’advocats.

Tenir una feina digna, aixecar-se i anar a treballar està molt bé!

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish