L’IMPD FIXA EL FULL DE RUTA

VIDA INDEPENDENT, ACCESSIBILITAT I DRETS, SÓN ELS ÀMBITS DE TREBALL 

El passat dimecres 27 d’abril de 2022 vam fer una reunió extraordinària amb els vocals del Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de Barcelona. Ens vam reunir a la Sala Toni Lecha, però jo em vaig conectar online perquè just tornava d’unes vacances.

Va dirigir la reunió Jordi Tudela, gerent de l’IMPD, juntament amb Inma Alemany i Toni Galiano, de la mateixa institució. La reunió tractava sobre els diferents grups que s’han de crear a l’IMPD.

Jo vaig demanar quins grups tenen pensat fer. Em van dir que de moment s’ha proposat fer-ne: tres: un sobre vida independent, un sobre accessibilitat i un sobre drets. 

Pel que fa a la vida independent, es vol tractar el tema de l’assistència personal, els serveis domiciliaris, la infància, tecnologia i institucionalització, que vol dir les residències.  

L’accessibilitat comprèn esta l’accessibilitat comunicativa, el transport i la mobilitat.

Dins el grup de drets està l’ocupació, l’habitatge, la cultura i l’oci.

També vaig demanar si podia anar la meva persona suplent si jo no pogués anar-hi. Em van dir que sí.

Aposta per la cognitivitat

Els demés vocals van demanar tècnics de l’IMPD per a que puguin participar a les reunions dels grups de treball. El gerent va dir que no era possible i ho van estar discutint. 

Llavors vam fer votacions per si s’aprovaven aquests tres grups. Jo vaig votar a favor. La resta tots a favor menys dues abstencions. Es va aprovar.

Després vam haver de decidir quins grups ens interessa més. Jo vaig dir que m’interessaven els tres, però que si he de donar preferència a un que sigui el de l’accessibilitat cognitiva. 

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Catalan   English   French  Spanish