TORNEN LES FESTES DE LA PATRONA DELS BLAUS

Aquesta setmana s’ha celebrat la festa de la Patrona del Centre Excursionista Els Blaus de Sarrià, que és la Verge de Montserrat. S’han organitzat diferents activitats, com una xerrada sobre Islàndia, partides de Rummikub o dos sopars i un esmorzar.

Feia dos anys que no es celebrava, a causa de la pandèmia, i tornar a la normalitat ha estat tot un èxit. Tampoc han faltat els tradicionals concursos de fotografia. Aquest any he presentat una a concurs i he tingut la sort de guanyar el primer premi en la categoria de fotografies de Sarrià.

Han estat les primeres festes de la Patrona en les que he participat des de que soc soci dels Blaus, amb els qui he fet diverses caminades populars de la Festa Major de Sarrià. Una de les pròximes sortides serà la marxa dels Monestirs, des de Sant Cugat,  amb arribada al Monestir de Pedralbes.

Dos anys en blau

En vaig apuntar com soci a l’any 2020 i en fa molta il·lusió participar en una entitat excursionista centenària. 

A mi m’ha agradat molt caminar i durant el confinament fèiem moltes sortides pels voltants, com per exemple anar al Tibidabo, a Sant Pere Martir o a l’Observatori Pompeu Fabra.

Ser dels Blaus és millor que hi ha!

+ posts

Redactor: “Èxit21 em pot ajudar a saber fer una notícia, a com presentar-me, a fer guions i subtítols. També em pot ajudar a fer amics. Èxit21 pot ajudar a la societat a veure que les persones amb discapacitat intel·lectual també podem fer coses, com articles, entrevistes… i tenir una vida com qualsevol altre persona”.

Gerard Ruiz també és membre de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta (ADHMT).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *