CONSCIENCIAR PER LA INCLUSIÓ

L’altre dia, per Zoom, vaig fer una conferència amb uns estudiants d’Esade. Eren un noi i una noia als qui vaig parlar sobre la inclusió i sobre les persones que vivim en situació de discapacitat. 

El programa es diu “Moving Stories”. Vaig explicar, com  president de l’Assemblea de Drets Montserrat Trueta de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) que tenim els mateixos drets que tothom.

També els vaig comentar com em relacionava i quina era la meva activitat social, els hobbies que tenia i, a continuació, els vaig parlar sobre com em vaig treure l’ESO o els certificats del Competic 1 i 2 d’informàtica.

Participar en aquesta xerrada en va agradar molt perquè vaig aprendre molt d’ells, i ells tamb de mi. 

El pròxim objectiu és que hi hagi una inclusió per tothom. És a dir, per tots iguals; i això cada vegada s’està aconseguint més.

Un any de president

El mes de març va fer un any que sóc el president de l’Assemblea de Drets Humans Montserrat Trueta. És un càrrec molt important per aconseguir els nostres objectius d’inclusió. 

Fins ara ja he fet unes quantes xerrades com, per exemple, la conferència feta a l’escola “La Font” de Manresa, on vaig aprofitar per parlar sobre l’escola inclusiva. També vaig participar en una xerrada del grup “Som joves” de la FCSD.

Fer xerrades per conscienciar a la gent de la nostra societat és crucial per tenir un món més just i obert a tothom. Amb treballs com el nostre, poc a poc, crec que s’està aconseguint avançar.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish