HAMLET, TEATRE A LA GRAN PANTALLA

Fa uns dies vaig anar a veure l’obra “Hamlet” al Cinema Aribau, que ha transformat la seva sala principal en teatre. Hamlet és una obra clàssica de Shakespeare representada sota la direcció d’Oriol Broggi de la companyia La Perla 29.

L’obra em va agradar molt. Transcorre a la Dinamarca medieval on un príncep orfe, el Príncep Hamlet, passa una mala jugada al descobrir l’assassinat del seu pare. Hamlet és el protagonista de la historia, però si voleu veure l’obra teniu poc temps ja, fins diumenge dia 30.

En aquesta obra també hi participa Elena Tarrats, interpretant el paper d’Ofèlia, qui té un pes important en la història. És una obra molt dinàmica, on passen coses a cada moment i cada personatge es mou amb interessos molt diferents. Hamlet, mig boig pel que ha descobert, persegueix la justícia d’honorar la memòria del seu difunt pare.
L’obra és una adaptació del text original de William Shakespeare que Broggi va fer a partir d’una versió que es va publicar l’any 2012.

L’Aribau més escènic
És la primera vegada que aquest cinema es transforma en teatre i és una altra manera de veure una obra com aquesta. Tot l’espai és diferent i només utilitzen la meitat de la sala, al mig de la qual situen l’escenari, sempre molt a prop dels espectadors.

Espero que no sigui l’ultima vegada que facin una obra de teatre perquè és una bona sensació.

Seguir la cultura i descobrir obres de teatre com aquesta és una cosa molt maca i motivadora.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish