EMPRENEDORIA D’AUTOR VISIBILITZADA

El passat 3 de desembre va tenir lloc a l’espai “Inspira’t” de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD) la jornada de portes obertes. En aquest context, Andy Trias I un servidor vam participar en una entrevista per al canal Youtube de la FCSD. El motiu de la xerrada radica en que Trias i jo som els autors dels llibres “Ignorant la SD” i “La Barcelona que et falta”, respectivament.

L’entrevista va durar uns quaranta minuts, una mica més del previst. Durant aquesta estona, ambdós vam explicar diversos aspectes dels nostres respectius projectes editorials, materialitzats pel departament de Promoció de Persones i Acció Ciutadana de la FCSD. El vídeo serveix per difondre els projectes d’emprenedoria duts a terme per persones amb la síndrome de Down i en situació de discapacitat intel·lectual.

PREGUNTES A DUES BANDES
L’entrevista tenia la següent dinàmica: Saül Sanz, responsable de la Inclusivadora i l’entrevistador, formulava la mateixa pregunta primer a Andy Trias, i després a servidor. Les qüestions versaven sobre diversos aspectes relatius a les nostres obres. Des de les circumstàncies que ens han motivat a escriure-les fins a si emprendriem una altra aventura editorial.

L’autor d’”Ignorant la SD” va ser qui més es va explaiar, parlant no només del seu llibre, sinó també del seu treball de coworking. Pel que respecta a mi, les meves respostes eren més breus, però més concises.

El fet que l’entrevista fos a dues bandes va propiciar un intercanvi d’impressions entre tots dos preguntats sobre el llibre de l’altre. En altres paraules: hi va haver una retroalimentació. I tot plegat en pro d’una emprenedoria d’autor visibilitzada.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish