UN EMPAT QUE SAP A DERROTA

El Barça de Xavi arribava a Pamplona amb una sola idea al cap, treure els 3 punts en el seu xoc contra l’Osasuna. Tot i haver-ho intentat va acabar traient un repartiment de punts (2-2) que va caure com una derrota per als jugadors blaugrana.

L’equip culer va dominar gairebé tota la primera part i no va trigar a inaugurar el marcador de l’estadi del Sadar amb un gol de Nico al minut 12. Però l’avantatge va durar ben poc ja que David Garcia empataria al 14. Amb aquesta igualada va arribar el descans.

Ja a la segona meitat, el conjunt blaugrana no trigaria a trencar l’empat al 49 per mitjà d’un gran Abde. L’Osasuna va continuar posant en dificultats Ter Steguen, igual que a la primera part.

Quan el Barça ja donava el partit per tancat, Chimi Ávila va posar la igualada al marcador al 86. Amb aquest resultat va concloure el partit.

La lliga es complica

Els blaugrana arribaven amb la desolació i la ressaca d’haver caigut una vegada més a la Champions. Aquest empat contra l’Osasuna és el resultat d’un Barça que reconeix que ha tocat fons, malgrat alguna llampada de Dembelé i fins i tot del partidàs que s’ha marcat el jove Abde, que va ser el més destacable d’aquest matx.

Al conjunt de Xavi li queda molt per fer abans d’acabar un any per oblidar. El més prioritari ara és vèncer els seus últims partits abans de Nadal (Elx i Sevilla) ja que no es poden permetre perdre també el títol de lliga que cada vegada s’està posant més costa amunt.

Objectiu, l’Europa League

Per primera vegada a la seva història, el Barça jugarà l’Europa League, la que es considera la segona divisió europea. A la temporada 2003-04, el Barça, amb Xavi de jugador, va disputar la llavors Copa de la UEFA, ara Europa League, i va caure eliminat a vuitens contra el Celtic de Glasgow.

Ara els blaugranes tenen un nou objectiu: estrenar-se a l’Europa League. A això se li sumaria la Copa del Rei, únic títol que van guanyar la temporada anterior. La lliga és més lluny que a prop, però compten amb començar l’escalada per aconseguir-ho. Res no és impossible.

Dins del que és dolent mentre hi hagi vida hi ha esperança, encara que per això l’operació neteja és cada vegada més que obligada. L’únic desig de cara al nou any és més que evident: tornar a remuntar el vol com més aviat millor.

*Text original en castellà

+ posts

Redactor. “ÈXIT21 hará que nos conozcan un poco más para que, antes de juzgarnos, sepan algo más de nosotros. Si no, nos discriminan por una cosa u otra. Antes de hablar, informarse mejor. Para mi es un medio de comunicación para ampliar mi CV periodístico”.

Francisco Marin té una novel·la en curs.
Francisco Marin té una novel·la en curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *