PRIMERA VICTÒRIA A DOMICILI

El Barça, per fi, va guanyar fora. Ho va fer al camp del Villareal i per 1 gol a 3. És la primera victòria a domicili d’aquesta lliga, un partit que els blaugranes van començar dominant amb clares ocasions de gol de Memphis i del jove Gavi, després que Parejo hagués fet una entrada molt lletja i perillosa, només començar el partit a Sergio Busquets.

Els blaugranes no van saber aprofitar les seves ocasions fins a la segona part, que va començar amb el gol Frenkie De Jong aprofitant un rebuig del porter a xut de Memphis.
A partir d’aquí els groguets van generar més perill, fins aconseguir l’empat amb un gol de Chukwueze.

Amb l’empat el Barça va patir i va tenir molts problemes, però gracies a una jugada assajada, amb una passada llarga de Marc-André ter Stegen, Memphis va capgirar el partit. Poc després, Coutinho va provocar un penal que ell mateix va transformar per tancar el marcador.

Ara per la Champions
Ara els blaugranes tindran l’objectiu d’intentar classificar-se pels octaus de final, però haurà de tornar a guanyar a fora, aquest cop al camp del Bayern de Munich, si no vol quedar eliminat de la Champions abans del Nadal.

Amb l’arribada de Xavi l’equip ha guanyat dos partits de lliga i ha empatat un a la Champions. La Europa League serà la nova opció si l’equip no aconsegueix el seu objectiu de continuar lluitant per la Champions.

Amb l’entrenador de Terrassa el joc ha millorat i es generen més ocasions de gol. L’equip juga molt millor a futbol, els jugadors fan pinya i l’afició va més il•lusionada i animada als partits.

Shares

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Catalan   English   French  Spanish